15_AODACI_2024_DK_DKK

AVOID Ungår ikke bæredygtige og ikke genbrugelige materialer. IMPROVE Forbedre miljøet hvor vi er. MITIGATE Afbøder det CO 2 fodtryk vi udgiver.

FORANDRER VERDEN PRODUKT FOR PRODUKT

Vores katalog understøtter bevidstheden om , at brugen af vores naturressourcer ikke kan fortsætte. Vi kan ikke blive ved med at udnytte flere resourser end planeten kan generere, og at interpersonelle relationer er den største rigdom, der findes for menneskeheden. Det er vores mål at ændre ved forbrugsvanen, og at bidrage til mere og større fokus på bæredygtighed udvikling og livskvaliteten for alle mennesker på denne jord og til alle dem vi overlader jorden til. Det er vores klare overbevisning at vi hver især kan gøre en forskel og skal gøre en forskel. Derfor er hvert enkelt produkt valgt med største omhu, og med den størst mulige genanvendelighed af de valgte materialer (minimum 60% i virksomheden første år). Vores mission i de kommende år er at øge denne sats uden at gå på kompromi og stadig sikre produkternes høje kvalitet, lange levetid og dermed øge holdbarheden. Ved at købe og støtte op omkring vores produkter vil i sammne med jeres kunder være med til at beskytte denne jords ressourcer samt fremme bedre arbejds- og levevilkår for alle som er en del af denne værdiforsyningskæde. Selv emballagedesignet er også en af vores bekymringer, og derfor er vi forpligtet til at skabe innovative løsninger der sigter mod at reducere og genbruge emballagen til andet formål og derved skabe et second life use.

FORANDRE VERDEN, TRÆ FOR TRÆ

Vi mener at vores bidrag ikke kun må begrænses til vores produkter, Og i betragtning af skovens betydning for den bæredygtige balance har vi besluttet at vi vil erhverve 10 ha skov i den centrale del af landet. Med det formål at fremme skovbrug og Økosystemforvaltning og helt i tråd med vores filosofi vil vi også støtter op omkring nationale projekter, der har til formål at minimere vore økologiske fodaftryk.

Powered by