22_AODACI_2024_RO_RON

AVOID Evitarea utilizării de materiale nesustenabile și nereciclate. IMPROVE Îmbunătățirea mediului în care suntem integrați.

SCHIMBÂND LUMEA, CADOU CU CADOU

Catalogul nostru a apărut din conștientizarea faptului că utilizarea resurselor naturale nu poate continua să fie mai mare decât poate genera Planeta și că relațiile interpersonale sunt cea mai mare bogăție a umanității. Scopul nostru este de a schimba obiceiurile de consum, contribuind la dezvoltarea durabilă și la calitatea vieții tuturor vizitatorilor de pe Planeta Pământ. Avem convingerea că fiecare dintre noi poate face diferența. De aceea, fiecare produs este ales cu cea mai mare grijă, având în vedere reciclabilitatea ridicată a materialelor utilizate (minimum 60% în primul an de activitate a companiei). Misiunea noastră, în anii următori, este de a crește această rată prin asigurarea unei calități ridicate a produselor și a unei durate de viață lungi, crescând astfel durabilitatea. Prin achiziționarea produselor noastre, clientul va contribui la protejarea resurselor Planetei, precum și la promovarea unor condiții de muncă și de viață mai bune pentru persoanele și comunitățile implicate în lanțul de aprovizionare cu valori. Designul ambalajelor este, de asemenea, una dintre preocupările noastre și, ca atare, ne angajăm să creăm soluții inovatoare care au ca scop reducerea și reutilizarea acelorași ambalaje, oferindu- le o a doua viață.

MITIGATE Reducearea

amprentei de CO 2 a colecției noastre.

SCHIMBÂND LUMEA, COPAC CU COPAC

Considerăm că contribuția noastră trebuie să meargă dincolo de produsele noastre și, ținând cont de importanța pădurilor pentru un echilibru durabil, am decis să achiziționăm 10 ha de pădure în regiunea centrală a țării, cu scopul de a promova silvicultura și gestionarea ecosistemelor. În plus, și aliniindu-ne la filozofia Piețelor Voluntare de Carbon, susținem proiecte naționale care au ca scop minimizarea amprentei noastre ecologice.

Powered by