13_AODACI_2024_SK_Euro

272

TRANSFER

03.

TRS

Vaše logo sa odborne vytlačí na papier cez sito a potom sa šikovne pritlačí na váš produkt teplom a tlakom. Ideálne na prispôsobenie nerovných predmetov, ako sú batohy.

SUBLIMÁCIA

04.

SUB

Techniky prispôsobenia MNOHO SPÔSOBOV, AKO UROBIŤ PROPAGAČNÉ PRODUKTY NEZABUDNUTEĽNÝMI A ÚČINNÝMI.

Presný proces zahŕňajúci tlač vášho loga na špeciálny papier pomocou sublimačných atramentov. Atrament sa potom za tepla lisuje na produkt, aby sa dosiahol žiarivý a dlhotrvajúci výsledok.

LASEROVÉ GRAVÍROVANIE

05.

LSR

Dosiahnuté pomocou vysoko presného laserového lúča, ktorý umožňuje detailné basreliéfne gravírovanie. Vyberte si medzi optickým laserom na kov alebo CO2 laserom na drevo alebo korok.

TAMPONTLAČ

06.

PDP

Atrament, prispôsobený pre malé predmety a zakrivené povrchy, sa prenáša cez pružnú silikónovú podložku, ktorá sa dokonale prispôsobí tvaru predmetu.

DIGITÁLNE UV

VÝPAL

01.

DUV

07.

FIR

Najmodernejšia metóda tlače pomocou stroja podobného kazetovej tlačiarni na rovné alebo jemne zakrivené povrchy. Rýchle schnutie je dosiahnuté

Použitím prenosovej techniky so špecializovanými farbami je vaše logo vypálené na produkt v peci. Personalizáciu je možné vykonať pri nízkych teplotách (až 10 plných farieb) alebo vysokých teplotách (čierna a/alebo biela).

pomocou technológie ultrafialového svetla.

SIEŤOTLAČ

RAŽBA

02.

SCR

08.

HTS

Klasická technika zahŕňajúca prenos vášho loga z fotolitu na sieťovinu pomocou ultrafialového svetla. Atrament sa starostlivo nanáša pomocou stierky a vyžaduje dôkladné vysušenie.

Replikácia loga je dosiahnutá pomocou vyhrievaného lisu na kožené alebo umelé kožené predmety. Kovové farby ako zlatá alebo strieborná môžu byť tiež aplikované na formu pre elegantný povrch.

Powered by