13_AODACI_2024_SK_Euro

AVOID VYVARUJTE sa používania neudržateľných a nerecyklovaných materiálov. IMPROVE ZLEPŠIŤ prostredie, v ktorom sme integrovaní.

ZMENA SVETA, DAR ZA DARČEKOM

Náš katalóg vznikol z vedomia, že využívanie prírodných zdrojov nemôže byť viac, než dokáže planéta vytvoriť, a že medziľudské vzťahy sú najväčším bohatstvom ľudstva. Naším cieľom je zmeniť spotrebiteľské návyky, prispieť k trvalo udržateľnému rozvoju a kvalite života všetkých hostí na planéte Zem. Veríme, že každý z nás môže niečo zmeniť. Preto je každý produkt vyberaný s maximálnou starostlivosťou s ohľadom na vysokú recyklovateľnosť použitých materiálov (minimálne 60% v prvom roku spoločnosti). Naším poslaním v nasledujúcich rokoch je zvýšiť túto mieru zabezpečením vysokej kvality produktov a dlhej životnosti, čím sa zvýši odolnosť. Kúpou našich produktov zákazník prispeje k ochrane zdrojov planéty, ako aj k podpore lepších pracovných a životných podmienok pre jednotlivcov a komunity zapojené do hodnotového dodávateľského reťazca. Dizajn obalov je tiež jednou z našich starostí, a preto sa zaviazali vytvárať inovatívne riešenia, ktorých cieľom je zredukovať a opätovne použiť tie isté obaly a dať im druhý život.

MITIGATE ZNÍŽTE CO 2 stopu našej kolekcie

ZMENA SVETA, STROM ZA STROMOM

Domnievame sa, že náš príspevok by mal ísť nad rámec našich produktov a berúc do úvahy dôležitosť lesov pre trvalo udržateľnú rovnováhu, rozhodli sme sa získať 10 ha lesa v centrálnom regióne krajiny s cieľom podporiť lesné hospodárstvo a hospodárenie s ekosystémami. Okrem toho, v súlade s filozofiou dobrovoľných trhov s uhlíkom, podporujeme národné projekty, ktorých cieľom je minimalizovať našu ekologickú stopu.

Powered by