28_AODACI_2024_HU_HUF

AVOID KERÜLJÜK a nem fenntartható és nem újrahasznosított anyagok használatát. IMPROVE JAVÍTJUK a környezetet, amelynek részei vagyunk. MITIGATE MÉRSÉKELJÜK a gyűjteményünk CO 2 -lábnyomát

AJÁNDÉKRÓL AJÁNDÉKRA MEGVÁLTOZTATJUK A VILÁGOT

Katalógusunk abból a felismerésből született, hogy a természeti erőforrások felhasználása nem lehet több, mint amennyit a bolygó képes megtermelni, és hogy az emberiség számára az interperszonális kapcsolatok jelentik a legnagyobb gazdagságot. Célunk a fogyasztási szokások megváltoztatása, hozzájárulva a fenntartható fejlődéshez és a Föld bolygó összes lakójának életminőségéhez. Meggyőződésünk, hogy mindannyian képesek vagyunk változtatni. Ezért minden egyes terméket a legnagyobb gondossággal választunk ki, figyelembe véve a felhasznált anyagok magas újrahasznosíthatóságát (legalább 60% a vállalat első évében). Küldetésünk, hogy az elkövetkező években növeljük ezt az arányt a termékek magas minőségének és hosszú élettartamának biztosításával, ezáltal növelve a tartósságot. Termékeink megvásárlásával a vásárló hozzájárul a bolygó erőforrásainak védelméhez, valamint az értékteremtő láncban részt vevő egyének és közösségek jobb munka- és életkörülményeinek előmozdításához. A csomagolások kialakítása is az egyik legfontosabb szempontunk, ezért elkötelezettek vagyunk az olyan innovatív megoldások megalkotása mellett, amelyek célja ugyanezen csomagolások csökkentése és újrafelhasználása, második életet adva nekik.

FÁRÓL FÁRA MEGVÁLTOZTATJUK A VILÁGOT

Úgy gondoljuk, hogy a hozzájárulásunknak túl kell mutatnia termékeinken, és figyelembe véve az erdők fontosságát a fenntartható egyensúly szempontjából, úgy döntöttünk, hogy 10 hektár erdőt vásárolunk az ország központi régiójában, az erdőgazdálkodás és az ökoszisztéma- gazdálkodás előmozdítása céljából. Emellett, az önkéntes szén-dioxid-piacok filozófiájához igazodva, támogatjuk az ökológiai lábnyomunk minimalizálását célzó nemzeti projekteket.

Powered by